Mördarsniglar, återkomsten

Mördarsniglarna ser ut att i år vara lite färre än förra året. Så våra bekämpningsmetoder som vi visade här på saltade mördarsniglar kommer förhoppningsvis inte behöva tillämpas speciellt ofta.
Men de finns i andra versioner nu. Här nedan ser vi en variant.
husbil

De är nu utrustad med ett skal och segar sig fram på vägarna i 70-80. Skapar enorma köer bakom sig på de vägar där det är svårt att köra om. De skapar irritation på gränsen till vansinne för dem som ligger bakom.
Sedan helt plötsligt kan man se än sådan där tingest stående vid vägkanten vid en trevlig sjö eller ett ställe med fantastisk utsikt. Där står de bara och njuter av situationen att kunna ta med sig hela huset dit de vill.
Och de kan inte bekämpas genom att kasta salt på dem heller.

Eller snarare salt fungerar men det lär väl ta minst 10 år före de rostar sönder.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 svar på Mördarsniglar, återkomsten

  1. Jax skriver:

    Tjaa, visst är det irriterande med mördarsniglar!! 😀

  2. Lotta skriver:

    Från en snigelmamma: Eftersom snigelpappan far iväg i samma hastighet som står på de där konstiga skyltarna efter vägen (eller t.o.m. meeeer) så är just vår art av sniglar inte irritationsframkallande. Det finns en annan art, med längre hals och med huset sådär ”hängande” konstigt efter kroppen som inte orkar med skyltfarten. De tycker inte ens VI om. Salta på dom, de smakar illa utan. 🙂

  3. gester skriver:

    Jaha och det är den arten som ni brukar ge fingret åt när ni åker förbi de stackarna som måste bära sitt efter sig?

Kommentarer är stängda.