Krämarhelg

Nu är det snart dags för en sådan där krämarhelg igen. Den helgen som är tänkt för att hedra de avlidna och tända ett ljus på en kyrkogård, dvs Allhelgonahelgen har förvandlats till en kommersiell helg under namnet Halloween.

Halloween party tips och annat dyker upp. Men inte handlar det om att visa andakt och ta sig en lugn stund och fundera över livet och det där.
Utan nu kommer massa snorungar springande och förväntar sig att få något godis eller vad det nu är de där utklädda förväntar sig att få. Fråga inte mig vad de vill egentligen inte tusan öppnas det någon dörr här för tiggare.
Jag slänger upp ett fönster och ber dem dra åt, ja ni kan lista ut det själva.
Och vilka töntiga kläder de har på sig om de i alla fall kunde vara äldre och ha den här typen av maskeradkläder på sig. Då skulle jag gärna tänka på att det är saligare att giva än att taga.
OBS – Varning. Sex kan leda till: HIV – Gonorré – Klamydia – Barn – Äktenskap – Otrohet – Skilsmässa – Personlig konkurs

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Krämarhelg

  1. Mickey J Barczyk skriver:

    Fy för helskotta vilka fina maskeradkläder!!!

  2. gester skriver:

    Jo men tänk på vad de kan leda till. Kom på att jag glömde en sak i uppräkningar där om sex. Det skall börja med ”En våt fläck på lakanet”.

Kommentarer är stängda.