Helt rätt beslut av Arbetsförmedlingen

Om man saknar normal uppfostran och tycker att kvinnor inte är värda att ta i hand skall man heller inte uppbära ersättning.
Inte någonting att orda om egentligen.
Att DO tycker det är värt att stämma Arbetsförmedlingen är lindrigt sagt märkligt.
DO kan inte ha mycket att göra verkar det som. Kanske aktuellt att se om den myndigheten inte går att skrota också?

Faster SvenFalkblick

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 svar på Helt rätt beslut av Arbetsförmedlingen

 1. Josef skriver:

  Du anklagar honom för att anse att kvinnan inte är VÄRD att ta i hand? Han la handet på bröstet och bugade. Endast inom familjen får man vidröra en kvinna, eller en kvinna en man om jag förstått det rätt. Du är snabb på att döma, DO gjorde helt rätt. Även om vi alla absolut inte har samma tro, så ska alla respekteras för sin tro. Jag har helt annan tro än denne man, men jag respekterar hans religion. Det råder religionsfrihet i Sverige?

 2. Håkan skriver:

  DO stämmer arbetsförmedling eftersom AF anser att Alen Malik Crnalic sagt nej till jobbet på sättet han hälsar på kvinnor utanför familjen, genom att lägga handen över hjärtat och buga.
  …att han inte kan svetsa kanske spelar större roll när han söker jobb som svetsare än om han vill ta i hand eller inte… ?

  Vilka sätt att hälsa bör vara tillåtna för arbetssökande tycker du? Får man säga hej eller ska man säga god dag/middag/eftermiddag?
  Vilket sätt är det korrekta enligt normal uppfostran? Bör det lagstiftas att de som inte har fått normal uppfostran inte heller kan få någon arbetslöshetsersättning?
  Får vi som har arbete hälsa på annat sätt än de arbetssökande?

  vänlig hälsning
  Håkan

 3. gester skriver:

  Religiös fanatism, som det rör sig om här, är inget att vare sig ha förståelse för eller acceptera.
  Detta oavsett vilken troslära det gäller, kristna, judar, muslimer eller andra.
  Som den uppmärksamma läsaren av bloggen har sett så anser jag att exempelvis religiösa friskolor inte bör finnas och det gäller även de kristna skolorna.

  Med den attityden han har i sin syn på kvinnor lär han inte vara anställningsbar hos något företag som inte drivs av någon med samma religion.
  Ett beteende som är vitt främmande för ett normalt umgänge människor emellan skall inte belönas.
  Men det är rörande att se att religionskramarna kryper fram ur och ställer upp för en ålderdomlig och förlegad syn på tillvaron.

 4. Nisse Humanist skriver:

  Vi har INTE religionsfrihet i Sverige i praktiken. Så fort någon uttalar minsta lilla synpunkter på Islam skriker en massa folk ut att man kränker dom.

  För 1000 år sedan kom Kristendomen hit och förbjöd VÅR EGEN tro, Asatron.
  Kristendomen kommer från Mellanöstern, och är INTE INTE vår religion.

  Nu 1000 år sedan kommer Islam hit och skall omvälva vårt samhälle/kultur och respek och vrida klockan tillbaka till 1300-talet. Islam är heller inte vår Religion, utan någon annans. Den kommer också från Mellanöstern och är också våldsbenägen. http://www.TheReligionOfPeace.com

  Förbjud ALLA religioners påverkan av vårt samhälla. Var religös hemma så mycket du vill, men sammhället & kulturen är heliga här. Punkt.

 5. Pelle skriver:

  Helt otroligt.Här är han välkommen i en ny kultur och så ska denna nya kultur bocka sig för denna persons sedvanor där än en gång en flera tusen år gammal religion blandas in i detta spel till ett i så fall numera Kristianiserat före detta Vikinga rike med våra egna sedvanor.Personen har ingen erfarenhet och tar kvinnan på bröstet istället för i hand!?.Detta skulla jag gjort i vårdyrket med mina kvinliga kollegor så hade jag inte haft något arbete mer nästkommande dag.Varför stämmer inte denna kvinna mannen för sexuella trakasserier.Skicka tillbaka fanskapet och dess anhängare igen till exit rutan.Denna man seglar helt klart på de vindar som uppenbart blåser i Sverige just nu med att (de vågar säkert inte ställa till problem för mig pga mitt ursprung).

  Pelle

  “Some things never changes in life.Politicians and the ones who believe them.Always far from the truth and one step behind reality.”

 6. Gustf Wasa skriver:

  Muslimen ska alltså belönas med 160 000!!! för att han själv diskriminerar.

  Om Do får som hon vill så är Sverige snart anpassat till det muslimska shariasystemet. Och då kan vi verkligen tala om ett diskriminerande system.

  Varför ska vi vara toleranta mot dom icke toleranta?
  Varför ska det demokratiska samhället och systemet stå tillbaka mot ett ickedemokratiskt?

 7. GamleSvea skriver:

  Sanslöst och bara i Sverige!
  Att folk inte kan skilja på främlingsfientlighet, solidaridet och att acceptera andras kulturer är så fruktansvärt idiotiskt. Man bara tar sig för pannan!

  Tar man inte seden dit man kommer skall man inite ha betalt eller respekteras. Så är det överallt och även för ”oss” om vi åker till ett annat land. Inget konstigt egentligen.

Kommentarer är stängda.