Får spel

Inte fårspel utan får spel. Nu hittade jag förvisso ett fårspel på nätet. När det gäller får kom jag att tänka på lamm och från lamm är steget inte långt till att grilla dem. Men det är mer en sommaraktivitet så den kan vi lämna tills vidare.
Nej spel gällde det och då inte spel med koppling till djur. Även om en häst ligger nära tillhands för spelet poker. En typisk interiör från en westernfilm är just pokerspel. Förtätad stämning, whiskeydrickande, revolvrar och sedan aktion. Eller som för Wilde Bill Hickok ingen mer aktivitet någonsin.
Numera verkar poker ha flyttat in, om inte till finrummen, så väl till var mans hem i form av Internet. För all del det förekommer en hel del turneringar på riktigt, men den riktigt stora trender verkar trots allt vara att delta i spel på Internet.
Alla, proffs som glada amatörer kastar sig in i pokerspelet och hoppas på den stora vinsten. Webbplatser av alla de slag dyker upp, förutom de som erbjuder möjligheter att spela finns en hel del som erbjuder diverse kringtjänster eller bakgrundskunskap före man sätter sig framför dator. En erbjuder sig att man kan räkna ut sina poker odds en annan har någon form av pokerkalkylator, sedan finns en uppsjö andra tjänster man behöver ta del av före spelet kan börja.
Som tur är kan man fortfarande spela poker så där på riktigt med motspelare av kött och blod. Här finns ett företag som kan ordna en riktig kväll med poker.
Men säkrast är nog att sitta med ryggen mot väggen när man spelar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.