Bloggare är som kopulerande kaniner

Mickey var lite för snäll när han analyserade genomsnittsbloggaren. Visst vi kanske inte skriver om vår egen avföring även om mamselamsen gör det. Prostataundersökningar verkar också vara lite tabu att skriva om.
Kan kanske beror på att vi manliga heterobloggare har ett lindrigt sagt kluvet förhållande till det hela. Ja vi som är i den åldern att vi behöver göra den undersökningen skall jag väl tillägga.
För er som inte vet hur en prostataundersökning går till kan jag nämna att det finns två sätt.
Blodprov är det ena eller psa som det också kallas för. Det vållar inga problem, utan det är det andra som är en fysisk inspektion som ställer till en del problem. För att prata i klarspråk, man får ett finger uppkört där bak.
Frågan är varför vi män som är hetero tycker det på något sätt är bättre om en kvinnlig läkare gör det framför en manlig?

Men annars så bloggar vi om allt. Ett inlägg om tragedier och ond bråd död följs av ett om kn*llruffs.
Inga begränsningar i ämnesval, inga spärrar, bara det går att twingla. Ju fler tidningar dess bättre, kan man bara hitta en minsta lilla, lilla koppling så drar vi oss inte för att twingla en tidning som Dagen även om ämnet vi skriver om knappast har någon som helst koppling till det som står i artikeln. Förstahandsvalet är förstås DN eller SVD.

(Bloggare i väntan på något att twingla om. Tills dess så kopulerar vi med varandra)

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bloggare är som kopulerande kaniner

  1. Pingback: Bloggare är som… | Udda Nyheter med Mickey J Barczyk

  2. Josefin skriver:

    SÖTA!!!!!!!!!! kan jag få se bilder på närmre håll`?

Kommentarer är stängda.