Ängel med obrutna vingar

En liten tävling.

ängel

Den här bilden tog jag på ett ställe där man tydligen inte får fotografera. Hittade ingen skylt om det men det blev ett jäkla liv när de såg att jag tog fram kameran och tog bilden. Därför har jag också maskat bort en del av bakgrunden. Eller snarare all bakgrund är borttagen.

Min fråga är, var står hon någonstans?

En liten ledtråd är att hon stod där länge sedan togs hon bort.
Men jag tjatade ordentligt om att hon skulle komma tillbaka. Och se, hon kom tillbaka. De som satte tillbaka henne lär väl knappast ge mig äran för det hela eftersom de till viss del försökte få det att låta som att hon skulle komma tillbaka i alla fall. Inte de första gångerna när jag krävde hennes återkomst, men sedan efter ett idogt tjatande från min sida lät de mig förstå att hon skulle nedstiga igen. Vilket hon gjorde senare.

Det först rätta riktiga svaret belönas med en bloggpost där jag länkar till din blogg. Om jag tycker din blogg är ok blir det ett snällt inlägg om bloggen inte är ok blir det ett elakt inlägg.
Ja inte mycket till pris i en tävling men om inte det duger så kan jag skicka en trisslott om jag får adressen också.
Och om inte det duger heller, så svara inte.

Personer som via sitt arbete, sin gärning eller relationer till stället hon finns på , får inte vara med i tävlingen. Det där var nästa ledtråd för det begränsar nämligen antalet som kan svara mycket väsentligt.

Andra bloggar om: , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.