Leván Media AB ett till spamföretag

Spamföretag finns det en uppsjö av.  Och det ges inte alltid tid att skriva om dem. Men är de svenska så kan det vara på sin plats att beta av något då och då. Leván Media AB är ett av dem som skickar spam.

Inbjudan till samarbete lyder ämnet i deras mail. Ett mail som skickas till denna bloggs e-post. Dessutom vilket ser lite paradoxalt ut så skickas det med avsändaradressen noreply@levanmedia.se Med andra ord de bjuder in till samarbete men vill inte att man svarar på deras mail.
Känns inte speciellt inbjudande.

Det går heller inte att avbeställa spammet Leván Media skickar, visserligen bör man undvika att göra så för det brukar vara en indikation för spamföretagen att adressen finns. Vilket kan få till resultat att det kommer ännu mer spam.
Bättre är att göra som jag brukar, helt enkelt svartlista spamföretagets e-postadress på servernivå istället. Då slipper man få ned skräpet till datorn ens.

Vad de erbjuder då?
Tja, om jag vill ha en Iphoneapp från 45.000 kan jag anlita dem.  Eller en hemsida för 2.000:- per månad. Skall visst betalas i 24 månader. Men hela kostnaden är då uppdelad avgiftsfritt.
Vilket låter lite motsägelsefullt. Men eftersom jag inte reflekterar på det behöver jag inte fundera mer på det.
Undviker att göra affärer med företag som spammar av princip.

Så hej då Leván Media jag kommer inte få några fler mail av er.

Det här inlägget postades i Spamföretag. Bokmärk permalänken.