Kontentan och Emma Larsson, farväl

Nu är även du svartlistad som spammare och spamföretag på webbhotellsnivå. Så jag slipper se dina mail i mitt skräppostfilter.
Du har funnits där nästan dagligen, men tyvärr Emma det är över nu.
Jag vill inte påstå att jag kommer sakna dig och din e-post-adress emma.larsson@kontentan.se

Det här inlägget postades i Spamföretag. Bokmärk permalänken.

3 svar på Kontentan och Emma Larsson, farväl

 1. Ärligt talat skriver:

  Ärligt talat… varför denna negativism mot mailutskick som du så många gånger felaktigt kallar ”spam”? Mailutskick är ett mycket mer miljömedvetet alternativ än t.ex. adresserad direktreklam och dessutom lättare att bli av med bara genom att trycka på ”delete”. Du behöver med andra ord inte gå ut med soporna, det räcker med att ”deleta” mailet och om man vill, svartlista avsändaren…. att driva ett korståg på en blogg mot mailutskick känns väldigt mycker som ”en medelålders man med alldeles för mycket fritid”

 2. urban skriver:

  Spam är precis vad det är. Finns ingen som vill ha skräpet. Men det är väl antagligen företag som inte klarar av att marknadsföra sig på annat sätt som använder metoden. Och den typen av företag brukar inte finnas så länge.

  Medelålders man stämmer bra. Men för lite fritid tyvärr, annars hade det varit en hel annan aktivitet från min sida om detta.
  Men din kommentar gör att jag nog kommer lägga lite mer tid på det hela nu.

 3. Andreas skriver:

  Hej,

  Bra skrivet. Jag är galet trött på denna j***la Emma och hennes utskick. Jag har skapat så många filter i Gmail och jag fattar inte varför jag skall hålla på och ägna tid åt det. Till ÄrligtTalat kan jag nämna att ”det är väl bättre än…” inte är ett argument, när argumentationen går ut på att utskicken borde upphöra helt och hållet.
  Fy för ”kontentan”, fy för Emma.

Kommentarer är stängda.