Rykten på nätet

Att bedriva kampanjer mot folk, företag på nätet tillhör inte ovanligheterna. Utan är tvärtom rätt så vanligt. Och även jag har väl sysslat lite med det när det gäller en del foliehattar. Helt enkelt försökt placera framför allt den här bloggen högt upp på diverse begrepp och namn när det gäller den kategorin.

Nu skulle en vaksam läsare kunna undra om det kan hänga ihop med att jag även kommersiellt sysslar med det som ibland kallas för googlestädning. Det vill säga ge råd och tips på hur man skall hantera detta när det händer och det mot betalning.

Men så är icke fallet, det skulle nämligen avslöjas rätt så snabbt och förpassa mitt rykte till ett ställe där solen aldrig kommer att skina. Om nu det uttrycket inte är alltför gammalmodigt för att förstå. För de som inte hänger med på vad uttrycket betyder så har det en koppling till människokroppen, närmare bestämt baksidan och en bit ned om man säger så.

Men bortsett från det så har jag skapat en liten manual för dem som känner sig orättvist behandlade på nätet. Och då med lite råd hur man skall bete sig för att motverka detta, den finns här på rykteshantering. Och kostar ingenting att läsa.

Motverkar lite mitt eget företag där genom att ge ut råd gratis. Men varför inte.

Det här inlägget postades i Sökmotoroptimering. Bokmärk permalänken.