Vargar, duvor och Lars Danielsson

Bengt O sammanfattar med bild och ljud vad han tycker bloggsfärens kommentarer om Danielsson. Länk till Bengt O:s blogg här.
Sammanfattningen stämmer bra, för den ena delen av bloggarna. Den andra delen kan bäst illustreras med en duva, en turturduva närmare bestämt.

Ljudet får ni klara er utan.

En värdering av de olika djurens status lämnar jag till betraktaren, men sannolikheten är större att en duva kackar på en vargs huvud än att en varg äter en duva. Fast å andra sidan skjuter man i en del städer av duvor eftersom de skitar ned för mycket.

Några vargbloggar: Bloggen Bent | Fri vilja – fri handel – fri migration |

Några duvbloggar: Erik Laakso | På Uppstuds | Lowdin.com |
Skall kanske nämna, att bara för att duvorna nu ställer upp till försvar för Danielsson så innebär inte det att de per automatik försvarar hans vägran att tala om var han var.

Vill Du veta hur lång tid Danielsson suttit i en skrubb utan lön eller arbetsuppgifter så gå till Tidmätning för Lars Danielsson, ja det framgår också hur lång tid det gått utan att vi fått svar på vad han gjorde när tsunamin inträffade.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Politik, Politik, riksnivå. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Vargar, duvor och Lars Danielsson

  1. Lasse Liten skriver:

    Vargar och duvor har olika polariserade ståndpunkter på Lars Danielsson.

    Ugglan, som är lugn och klok, anser dock att någon som ljuger upprepade gånger i tjänsten inte bör sitta kvar på sin gren.

    Vi är många som gärna lyssnar på ugglan, när det är som mörkast i Sverige.

Kommentarer är stängda.