Terrortröjorna kommer snart ses överallt

Sydsvenskan rapporterar att danska terrortröjor säljs i Sverige. Den första tanken är att eftersom det snart är vår så kommer de att dyka upp på en del kroppar som verkligen inte skall ha T-tröjor.
Ni vet nog vilka kroppar jag syftar på. De är de där kropparna där magen är en mycket framskjuten del. Magen kompletteras på våren och sommaren med en T-shirt som når på sin höjd ned till naveln. Där under ser man hur valkarna väller ut nedanför T-shirten. Män som kvinnor saknar betydelse båda könen bör de med glädje utan tanke på vilket obehag det vållar för omgivningen.

Tänkte att det var omtänksamt av Sydsvenskan att varna för det som komma skall. Men så ser jag att det tydligen gäller T-shirts där en del av vinsten verkar gå till organisationer som är terrorstämplade.
Och då blev det lite annorlunda. Men så allvarligt kan det nog inte vara. På webbsidan det gäller framgår att Ung Vänster i Skåne köper därifrån. Och den organisationen är ju känd för att ta balanserade och mogna ställningstagande så då kan det inte vara så allvarligt med det där med terrorkopplingen.


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.