Och när kommer dödsstöten?

Tydligen har Obama någon halvsyster till sin far som vistas illegalt i USA. Tillsammans med runt 10 miljoner andra.
Lägligt att den nyheten blev offentlig så här bara dagar före presidentvalet. Uppenbarligen är anhängarna till republikerna desperata så det måste gräva fram allt som kan tänkas grävas fram. Bara det finns minst chans att skada Obama så skall den tas.

Skulle misstänka att det precis på valdagen dyker upp något riktigt skandalartat. Att det kommer ske på valdagen, eller några timmar före, är uppenbart. Det blir lite svårt att dementera eller ställa till rätta på en så pass kort tid.
Skall vi tippa på att det som dyker upp då handlar om någon form av koppling mellan Obama och islam.
Det skulle nog vara en dödsstöt mot honom.
Det verkar ungefär vara det värsta amerikanska väljare kan tänka sig. Ja de där outbildad och inskränkta väljarna vill säga. Tyvärr verkar de vara rätt så många där borta.

Känner en viss skräck inför det här valet i USA. Om vi tycker Bush  är en fara för omvärlden. Är det inget emot om vi får Sarah Palin som vice president. Med bara ett avsaknade av ett hjärtslag att ta över kontrollen över värdens största kärnvapenstat.

Hon verkar inte ha riktigt städat där uppe om man säger så. Men å andra sidan de där riktigt religiösa borde ha yrkesförbud.
De passar på positioner där de inte kan påverka andra människors liv på något som helst sätt.
Blir kanske inte så många arbeten kvar då. Men gräsklippning och snöskottning kan man nog sätta dem på.

SVD –  DNAftonbladet
Markos BlogEdris

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

5 svar på Och när kommer dödsstöten?

 1. sture nord skriver:

  om dom nu är så jävla korkade,varför tjänar dom mer än du,är starkast militärt och är den ledande makten i världen humanitärt,demokratiskt och ekonomiskt?Tror du på alvar att det är typer som barak obama som tagit dom dit???Nej fortsätt du att lungt leva på andra,å ta inte i så du spricker.

 2. gester skriver:

  Förstår inte riktigt vad du menar sture nord.
  Vilka tjänar mer än vad jag gör och om de skulle vara så, vad har det med saken att göra?
  Humanitärt bistånd. Ja om man kallar kriget i Irak för humanitärt så är USA helt klart den största bidragsgivaren i världen.
  Obama har inte tagit USA dit (förmodar att du avser det) men han lär förhoppningsvis till gagn för resten av mänskligheten leda USA åt ett annat, bättre håll.
  Visserligen har jag en viss liten övervikt men det är långt kvar till att spricka så här http://se.youtube.com/watch?v=qAbc3i42h5k

 3. Åke skriver:

  Mitt i alla fantastiska möjligheter med Internet finns det stunder då man beklagar att såna som Sture Nord fått ett forum att snubbla ur sig ofärdiga – för att uttrycka sig milt – tankar med taffligt språkbruk.

 4. gester skriver:

  Åke: Det är väl positivt med Internet att så många fler deltar i debatten.
  Tänk att sitta hemma på sin kammare och skriva en insändare till den lokala tidningen för hand. Vilken tid det tar, en tid för eftertanke. Sedan skall den skickas till tidningen med post. Den där riktiga posten med kuvert och ett frimärke, eller fler frimärken om det gällde en riktigt lokal fråga som krävde åtskilliga A4-sidor för att uttrycka sina tankar.
  Sedan skulle någon på tidningen läsa det hela och skriva om det en gång till för tryckeriet.

  Nu med Internet tar det kanske maximalt en minut att få sina åsikter publicerade.
  Ingen eftertanke krävs längre, ingen kontroll av stavningen eller syftningsfel etc. Det sistnämnda har för övrigt Inga Lill lite synpunkter på när jag skriver här. Det är därför hennes inlägg alltid är undertecknad med hennes namn. Tips, gift dig inte med någon som undervisat i svenska. Om du gör det se till att publicera texter hon inte vet om.

  Internet friskar upp debatten. Nu kommer alla åsikter till tals, ingen behöver känna sig utanför. Alla kan delta. Lite som de här dokusåporna på TV. Inget djup bara yta.

  Försöker för övrigt fortfarande tyda det nord ville uttrycka.
  Jag har fått fram att han tycker jag tjänar för dåligt, kan jag hålla med om, det går alltid att tjäna mer. Skulle ha satsat på att bli aktiemäklare istället. De tjänar pengar om kursen går upp eller ned. Går det åt skogen ordentligt går staten in.
  Att vårt försvar är dåligt håller jag med om.
  Biståndet har jag redan svarat på.
  Resten hänger jag inte riktigt med på.
  Men det är sådant man får ta i det nya informationssamhället.

 5. Norah skriver:

  Det må vara så att Obama INTE visste….,
  men det ställer honom i ännu sämre dager om han som skrivit så berömmande om hennes mottagande när han besökte Kenya som liten,
  verkligen brytt sig så lite om sin fars syster, hel eller halv, att han inte ens kännt till att hon inte fått asyl. För nog borde han ha haft det så bra ställt under de senaste fyra åren att han som minst hållit kontakten och hjälpt henne att slippa leva fattig och hjälpt henne genom att gå i god för att han skulle stå för del av hennes uppehälle.
  Han är inte svensk men beter sig lika oempatiskt mot sin släkting som många svenskar av idag gör mot sina ensamma äldre släktingar i samma sits.
  Är det att visa ledarskap, empati för ett helt folk och att han kan lyssna?

Kommentarer är stängda.