Nästan rakryggat av KD

Göran Hägglund tänker avstå från att delta i partiledardebatten som hålls i samband med Pridefestivalen.
Det verkar som en rakryggad hållning då KD kanske inte känner sig så bekväma med HBT-personer så där i största allmänhet.

Och om det vore skälet så kan jag nog säga att jag håller med lite där. Visst är frågan viktig att ingen skall särbehandlas eller diskrimineras för sin sexuella läggning. Men att det skall manifesteras på ett sådant utstuderat sätt som under Pridefestivalen känns lindrigt sagt lite överdrivet.
Så stor är inte gruppen av HBT-personer att man behöver krypa och smila in sig hos dem jämt och ständigt. Men dagens politiker verkar springa bena av sig för att krama en bög.

Så jag tänkte att Göran Hägglund kanske precis som undertecknad tyckte att det var lite överdrivet att ställa upp där och att han tog bladet från munnen och angav det som orsak.
Helt enkelt att en sexuell läggning behöver inte manifesteras utåt med stora åthävor. Och att vi som är heterosexuella har inget större behov att spöka ut oss och skrika öppet att vi gillar det andra könet.

Men ack så besviken jag blev när jag såg vilken anledning Göran Hägglund angav till att han inte kunde ställa upp. Han håller tal på ett annat ställe.
Ynkligt Göran, att inte stå för dina åsikter.

Nu är väl jag knappast överraskad får jag väl säga.
Kd tillsammans med MP tillhör de två partierna i riksdagen som förtjänar att åka ut. Skenheliga, verklighetsfrämmande båda två, fast på olika grunder.

Skäms på dig Göran att du inte kan vara ärlig.

/urban

Fler som inte gillar Göran: TänkvärtPeter och Bengt.  Någon som gillar Göran är Stefan


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

3 svar på Nästan rakryggat av KD

 1. Pingback: Politiska inlägg « Reflekterat – Återspegling av samhället

 2. OntiArmen skriver:

  Går det beställa snus (General portion) från denna sajt? Var är ’beställa’-knappen och ’Till kassan’-knappen?

 3. urban skriver:

  Suck har du glömt att ta med dig snuset i år också, eller vägde det så mycket att du lämnade det hemma precis som reservhjulet?
  http://www.gester.se/allmant/nar-snalheten-bedrar-visheten/

  Men ok då. Vilket land skall vi skicka det till?

Kommentarer är stängda.