Någonting att fundera på för den som tänker rösta 7 juni

En liten tankeställare för de som tycker att det är lönt att rösta i EU-valet kan man läsa om i Expressen.
Inte undra på att våra politiker till vilket pris som helst vill ha upp valdeltagandet.
För ett högt valdeltagande innebär att vi på ett sätt godkänner EU som överstatligt organ och även de utsvävningar som förekommer där nere.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Någonting att fundera på för den som tänker rösta 7 juni

 1. emil skriver:

  Marita Ulvskogs ideologi är kommunistisk och hon tillhor yttersta vänsterkanten i S och sager sig varit emot girighet och överbetalningar av löner och bonusar i näringslivet.
  Men när det yppar sig en möjlighet for henne sjalv till en högavlönad arbetsfri drönartillvaro då kommer saken i ett annat läge, då försvinner ideologin och hon ar beredd att pa skattebettalarnas bekostnad for miljonbelopp bli delegat i EU for att motabeta innifran.

  Mona Sahlin utsag henne till kandidat och detta ar kompensation for att hon sparkats som partisekreterare , hon har alltid obstruerat och motarbetat Eu och nagot annat skal an hennes forsorjning finns inte for att hon skall vara i Brussel.

  Egen girighet och hyckleri ar tydligt accapterad och vad anser Socialdemokraterna om att nagon som är stark motstandare till partiet det blir medlem i det for att motarbeta det och samtidigt fa sin försörjning ordnad?

  Varfor skall skattepengar anvandas for hennes lyxliv?

Kommentarer är stängda.