Karin Svensson Smith föraktar människoliv

Att Miljöpartister i allmänhet saknar kontakt med verkligheten har man känt till länge. Men så finns det en del som utmärker sig särskilt mycket när det gäller dumhet. Karin Svensson Smith är en sådan.
Hon förslår på fullt allvar att det skall införas ett nationellt förbud mot dubbdäck.
Detta trots att dubbdäck bevisligen räddar liv vilket t.o.m. Trafikverket konstaterar. (länk till PDF-fil om detta)
Men fakta är inte Karin Svensson Smith starkaste sida, förvisso ingen annan miljöpartists sida heller.
Men Karin slår ett nytt rekord i förakt för människors liv med sitt förslag.

Sedan finns de visst några blådårar i Centerpartiet som vill införa en extra skatt på oss som kör dubbdäck. Och visst inga problem med det kan man tycka, jag har råd att betala mer för att köra säkert så det blir väl bara några som inte har det så bra ställt som stryker med i trafiken. Fast det förstås, risken finns att de krockar med oss som prioriterar säkerheten.

Sedan finns en del andra som också de saknar kontakt med verkligheten och lever i sin egen lilla inskränkta värld som denna åsna som också de förespråkar dubbdäcksförbud.
Men som tur är finns det en del sansande som inser nyttan med dubbdäck som Lars och Johan.

Men jag kan konstatera att det absolut bästa med valet 2010 var att miljömupparna inte kom i regeringsställning. Och jag hoppas att de väljer Mikaela, belåna huset, Valtersson till ett språkrör nästa år. För de lär de vara torsk i valet 2014 till gagn för större delen av svenska folket.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.