Jag får nog be om ursäkt

När jag läser i SVD om hur de seriösa demonstranterna försökte hindra vandalerna får jag väl ge en eloge till de som hade seriösa avsikter med att demonstrera mot matchen.
Att det skulle bli bråk var vi nog alla överens om. Men tydligen gjordes allvarliga och seriösa försök av arrangörerna att hindra det hela. Dessutom handgripliga försök att stoppa de som bara var ute efter att förstöra, eller AFA som vandalerna visst skall kallas för.

Så jag har nog varit lite väl kategorisk i en del inlägg om hur det skulle gå. Ja eller det kan fortfarande bli 100 förstörda fönster. Men det kan man knappast lasta arrangörerna för. De verkar göra det de kan för att stoppa våldet och skadegörelsen.

Det är lätt att döma i förhand, lite svårare att säga att man hade fel. Men det sista gör jag nu.

För övrigt borde matchen mot en stat som mördar barn överhuvudtaget inte ha spelats, någonstans vare sig med eller utan publik.

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

5 svar på Jag får nog be om ursäkt

 1. Olbap skriver:

  Alla mördar barn. Inte minst i Sverige där vi aborterar 30.000 barn varje år. Varför fördömmer du inte muslimerna som dödar Israeliska barn? Och, vad menar ni med ockupation? Hela Israel? Halva?

 2. Herr Eriksson skriver:

  ”Från högtalarna strömmar arabisk musik. I den palestinska folkdansen dabke fattar 23-åriga Katja Agha och andra kvinnor och män varandras händer.”

  Illa – jag mår illa…fortsätter detta kommer jag att konvertera till judendomen för att visa mitt stöd för den israeliska staten!

 3. gester skriver:

  Olpab > Du verkar tillhöra den här gruppen http://www.gester.se/politik/yrkesforbud-for-religiosa/ Sedan finns en viss skillnad mellan vilka som mördar flest barn, Och där ligger Israel i en klass för sig själv.
  Herr Eriksson > Men gör det då. Nu anser jag att religion är en rent privat sak. Men om du vill stoltsera med att du tänker konvertera så varsågod.
  Tänk då bara på att du lär behöva en liten operation där nere…

 4. Robsten skriver:

  Precis, vandalerna skall skrivas ”AFA”.

 5. Pingback: Gester…med ord » Blog Archive » Dubbla skor

Kommentarer är stängda.