Ingen könsfråga en Reinfeldtfråga

Ang att Magdalena Andersson (M) menar att det skulle röra sig om en könsfråga att reaktionerna blev så starka från media om lite svart affärer och korgpussande.
Hon försöker få det att framstå som att hade de varit män hade de fått vara kvar.

Hon har rätt i sak, hade Fredrik Reinfeldt ställt sig bakom sina kvinnliga medarbetare på samma sätt som han gjorde för de manliga som har fifflat en del så hade kvinnorna varit kvar.
Lite patetiskt att försöka vända fokus bort från den egna partiledarens sätt att särbehandla kvinnor och män.

| SVD |

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ingen könsfråga en Reinfeldtfråga

 1. Dave skriver:

  Självklart hade en man inte bara klarat sig bättre – han hade dessutom fått många dunkar i ryggen och glada hejaramsor.

  Schenström-historien har för länge sedan passerat gränsen för all vett och sans. Det är så barnsligt att jag nästan skäms över att kommentera skvallerbytta bingbong larvet!

  Sen kan man ju filosofera över varför personer som har med politik att göra på bestämmande-nivå inte får ha gjort något fel och de som gör småmisstag ska dras i smutsen, (Lars Danielsson osv) vilket är en olycklig väg eftersom det endast leder till att proffspolitiker som gått i de politiska broiler-skolorna endast är tillgängliga och således aldrig haft var i sig någon kontakt med verkligheten eller försörjt sig själva. Alla har något i bagaget, och värst är de som skriker sig hesa efter avgångar likt misslyckade wannabes i sin avundsjuka att de som vet allt aldrig kommer i närheten av någon position i samhället. Jag kan rekommendera dem att ta sig ur sina mörka skrymslen, skaffa ett jobb, sluta belasta samhället och börja leva istället – kanske leta upp någon datingportal – skaffa flickvän. Det som förenar alla losers är att de inte är intresserad av göra landet bättre utan likt tanter på en kaffejunta sitter och sprider skvaller i sina pojkrum.

  Dave

 2. noctivagus skriver:

  Nu är du helt ute och cyklar eller nja du missuppfatta med flit för att kunna klaga på Reinfeldt. Rätt patetiskt faktiskt. Hade det varit en gubbe och sosse hade ingen lyft ögonbrynet.

Kommentarer är stängda.