Då lär han vara rökt

Obamas familjepräst ställer tydligen till lite problem för honom i hans valkampanj mot Clinton.
Prästen har tydligen en lite oamerikansk inställning enligt vad SVD skriver om hans uttalande.
Och det är inte så populärt i landet där borta.
Nåja präster brukar kunna ställa till det för folk eller framför allt yngre folk ibland.
Fast det kanske var de katolska prästerna som gör det. Nåja strunt samma präster som präster.
Nåväl vare sig en svart man eller en vit kvinna lär bli vald till president i USA. Utan de kör nog på det vanliga, en vit man i medelåldern eller övre medelåldern i det här fallet med John McCain.
Sedan kommer alla tyckarna i Sverige sitta och beklaga sig då de så gärna vill att det skall bli en demokrat som vinner, precis som det vore så stora skillnader, i praktisk politik.

Men för att återgå till präster får jag väl glädja den röda konditorn, eller vad det var den röda kondoren men följande citat ” man skall hänga den sista prästen i den sista kungens tarmar”
Såja mindre avundsjuk nu?

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

6 svar på Då lär han vara rökt

 1. Leffe skriver:

  Är det något fel i att vara en medelålders vit man?

 2. gester skriver:

  Lite känsligt det där med medelålders vit man som du säkert har förstått på en del debatter. Samt det som gör det extra känsligt är att det är precis det jag är själv. Dvs en medelålders vit man…
  Se foto http://www.urbalill.se/_filer/urban.jpg

 3. Olbap skriver:

  Varför så apologistisk till svart rasism? Det är lika fel att hata svarta för deras ras som att hata vita för vår ras? Varför har vänstern så svårt med det? Obama lär förhoppningsvis bli stekt nu. Att hans hulda hustru sen haft tal i lokala demokratiska kontor i bl.a. texas – framför en kubansk flagga med en bild av che guevara lär knappast göra det lättare. Förhoppningsvis får vi ingen svart rasist i vita huset. Tack.

 4. Mattias skriver:

  ”Nåja präster brukar kunna ställa till det för folk eller framför allt yngre folk ibland.”

  Det är väl ändå tvärtom? Den äldre delen av befolkningen är mer religiösa och patriotiska, det är den delen som har tagit till sig av vad Wright har sagt.

 5. Magnus skriver:

  Vill nog hävda att Obamas kampanj inte är ”mot Clinton” utan för sin egen framtid som eventuell president 🙂

  Vidare är inte McCain i ”övre medelåldern”. Han är pensionär.

  Slutligen så kan det nog visst bli lite skillnad i USA om demokraterna behåller och kongress och senat samt vinner presidentvalet. Vi får hoppas att de tar det lugnt och arbetar metodiskt i samverkan med andra länder.

 6. gester skriver:

  > Mattias tänkte där främst på katolska präster och småpojkar med den kommentaren, i den delen som rörde yngre människor vill säga. Nu är det inte bara präster det gäller, utan imamer, rabbiner och andra religiösa förkunnare. Det som tror att det blir bättre senare, så där efter det riktiga livet har jag inget förtroende för överhuvudtaget, agnostiker som jag är. Vem vill sitta i ett flygplan med en pilot som tycker att himmelriket kommer när planet kraschar?
  > Olbap. Varför vänstern har så svårt för det vet jag inte. Fråga någon från dem.
  > Magnus. Menar du något särskilt att använda ordet pensionär?

Kommentarer är stängda.