Bilden av den lyckliga horan manas fram

I efterdyningarna av Sven Otto Littorins snabba sorti som en följd av hans påstådda sexköp har en del bloggare fått problem.
De alliansvänliga i allmänhet och de moderatvänliga i synnerhet. Den normalt sansade Mary X slår mer eller mindre knut på sig själv när hon försöker förminska det hela.

Om man sätter upp en affärsverksamhet och söker kunder för att få betalt för sex så har man själv ett ansvar för det.

Sedan naturligtvis den lite obligatoriska brasklappen att om det rör sig om tvång eller trafficking så är det däremot inte ok.
Konsekvensen av det resonemanget blir att man på något sätt behöver certifiera prostituerade enligt något system som visar vilka det är som gör det frivilligt för att de gillar det.

Fast här blir det ett problem med dem som är fast i drogmissbruk och säljer sina kroppar för att finansiera missbruket. Skall de vara godkända att köpa sex av eller skall det finnas en särskild klassificering för dem?
Där kan man tänka sig en något högre avgift där en del av pengarna går till att bekämpa missbruket. Så torskarna kan fortsätta köpa sex fast med gott samvete då de gör en välgärning också.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

5 svar på Bilden av den lyckliga horan manas fram

Kommentarer inaktiverade.