Över nu


Men vilka minnen ni framkallar.

EX |

Det här inlägget postades i På spaning efter den tid som flytt. Bokmärk permalänken.

7 svar på Över nu

 1. Mickey J Barczyk skriver:

  De har ju bara gjort EN låt (?)

 2. gester skriver:

  Jaha och hur många har du gjort då?

 3. Mickey J Barczyk skriver:

  jag har faktiskt gjort tre låtar 🙂

 4. gester skriver:

  Då är du en loser med andra ord. Om du skall turnera i 25 år före du lägger av måste du prestera 3 gånger så mycket som A-ha på scenen då.
  Snacka om att du skaffar dig extra arbete. 🙂

 5. Mickey J Barczyk skriver:

  Ska jag avsluta min musikkarriär ska jag gå ut med ett bang; som Elvis eller Curt Cobain! Och inte ge upp som något musse pig-pojkband 😉

 6. gester skriver:

  Som Elvis, överviktig, plufsig med fettet drypande från mungiporna efter hans enorma mackor och sedan trilla av pinn med byxorna nere på toaletten.
  Låter inget vidare.

  Curt där var det lite mer stil. Ett hagelgevär löser alla problem.

 7. Martin skriver:

  Em låt? A-ha har haft 11 top 10 hits i England. De har släppt 9 album varav alla sålt guld och platina i ett flertal länder. Senaste skivan gick upp som etta på den tyska albumlistan, (världens näst största marknad) och femma på englandslistan. Finns inte nått svenskt band som är nära de framgångarna.

  Dessutom. för de mindre insatta, hur kan man ha missat exelpelvis the sun always shines on tv, the living daylights, bond-låten och summer moved on som alla va stora världshits.

  Nej, a-ha är de ända nordiska band osm hållt fanan högt under alla år och som dessutom notoriskt hyllas av kollegor som travis, U2, Keane, coldplay och Robbie williams. A-ha har influerat och insprirerat över 3 decenium.

Kommentarer är stängda.