Och det här är?


Ja inte kommer jag ihåg vad det var som jag fick poäng för under en provräkningen på Komvux någon gång på 90-talet. Men svaret jag presterade var uppenbarligen rätt.
Det fanns naturligtvis en fråga till det hela. Men jag hittade inte den då vi gick igenom en del pärmar.


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Det här inlägget postades i På spaning efter den tid som flytt. Bokmärk permalänken.

5 svar på Och det här är?

 1. Ontiarmen skriver:

  Frågan var; – Lös ut x! 😀

 2. urban skriver:

  Tack. Och det gick ju bra där. Var väl C-nivån på matematik det där eller?
  Kommer ihåg från D-nivån att det var fler sådana här där [ { ∑ ↔ f ′(x) och en hel del tecken som inte finns på tangentbordet ens.

 3. PaljettenQ skriver:

  I somras slängde jag alla mina gamla skolböcker. Det är rätt skönt att rensa lite, men visst ha jag sparat en del lyckade skolprojekt 🙂

 4. Jesper skriver:

  Frågan var, som sagt, lös ut X i problemet 4x^2+8x=60, vilket är en andragradsekvation. Du gjorde det snyggt och prydligt och förtjänade dina två poäng 🙂

  Matte B borde kursen vara. Jag minns nästan ingenting därifrån. Matte C klarade jag på ren tur. Matte D är bortom min horisont.

 5. urban skriver:

  @Jesper. Jo den frågan ja. Men det fanns några som det inte gick så bra på. Matte C och D fick jag G på faktiskt. Fast för D gick det till ungefär så här.
  Missade några frågor på första provet > Omprov på de frågorna missade> Omprov på det jag missade > Till slut en fråga kvar, läraren som stod bakom harklade sig diskret ibland när jag löste uppgiften 🙂
  Men det finns en liten bakgrund till varför jag blev godkänd på det naturvetenskapliga basåret som jag skall skriva om senare. Men det var ingen nackdel att vara elevrådsordförande kan jag väl säga.
  @PaljettenQ. Håller på att gå igenom mina pärmar från den tiden nu. Skall bli skoj att se vilka frågor jag lyckades få rätt på i Kemi B-kursen.

  Kan väl nämna att jag fortsatte i Lund med samhällsvetenskap.

Kommentarer är stängda.