New World Order och sanningsrörelsen

I debatten om vaccinet mot svininfluensan har det förekommit en del mer eller mindre bisarra idéer om vaccinet och själva influensan. Framför allt vilka det är som ligger bakom allting.
Så jag tänkte över tid titta lite närmare på vilka det är som ligger bakom, vilka drivkrafter som finns och framför allt vilka olika åsikter som ryms inom de som hävdar att New Word Order finns.
Så en egen kategori på bloggen förtjänar det.
Sanningsrörelsen får hänga med på ett hörn där. Även om sanningsrörelsen är mycket fragmenterad och inte riktigt klart går att definiera vad den är.  Men sanningsrörelsen passar väl in i hela begreppet New World Order.

Det här inlägget postades i New World Order. Bokmärk permalänken.

4 svar på New World Order och sanningsrörelsen

 1. Ontiarmen skriver:

  New World Order?? När skall du bry dig om de fyra pitbullhundarna som alla bor i en cirkel runt där vi bor?? Vah? Nädu, nu börjar kraven komma!! Ställ upp till val, så röstar jag på dig!! Men vem bryr sig om NWO när det finns pitbulls runt Genarp?? 😀

 2. Mike skriver:

  I Used to be a fool.

  Jag har tidigare sagt att jag inte vill ha länkar till massa trams på You Tube.
  Urban aka Gester

 3. urban skriver:

  @Ontiarmen. Pitbullhundar, det är vad du tror. De ingår i NWO och är egentligen ödlor som går på fyra ben. Hur enkelt som helst att verifiera. Gå bra fram till en, ta tag i underdelen på huvudet och slit av hundmasken så kommer du se att det är en ödla.

 4. Ontiarmen skriver:

  Usch, det visste jag inte!! Urban for president, helt klart!! Jag röstar på dig!! 😀

Kommentarer är stängda.