och varför skall vi bry oss om miljön då?

Föga överraskande kan man konstatera att riksdagens ledamöter inte bryr sig speciellt mycket om miljön, för sin egen del vill säga.
Flyg istället för tåg trots att tidsvinsten är minimal. Men det är väl bekvämare att flyga än att behöva sitta bland massa svettiga väljare på ett tåg.

Däremot går det utmärkt för ledamöterna att peka med hela handen och säga att nu måste ni tänka på miljön. Tonvikten ligger där på ordet ni inte vi.
Så sitter de där i sina flygplansfåtöljer och funderar ut vilka mer skatter de kan höja, allt för att framstå som några som verkligen bryr sig om miljön.
Hyckleri är bara förnamnet på dessa ryggradslösa miljökramare i riksdagen.
Så nu skall jag ut och starta min miljöbil och köra några mil. Förhoppningsvis kan jag få upp temperaturen någon grad om jag gasar på riktigt ordentligt.

Det här inlägget postades i Klimathotet. Bokmärk permalänken.

2 svar på och varför skall vi bry oss om miljön då?

 1. Landsbygsbo skriver:

  Jag är inte förvånad – Vad tror folk egentligen att pengarna de planerar att ytterligare mjölka oss som saknar alternativ till BILEN på ska användas till? Finansiera politikerasens miljöförstörande flygresor så klart!!

  Fan vad trött jag är på dessa hycklare!

  Jag hoppas att fler än jag och mina anhöriga ställer upp på en landsomfattande BILSTREJK i sommar!!

  Läs mer i min diskussionsgrupp på Facebook – http://www.facebook.com/group.php?gid=25329082176

  Visa ditt stöd för BILUPPRORET genom att bli medlem i diskussionen NU!

 2. gester skriver:

  Nej men inte kan vi väl ställa till med en bilstrejk. Tänk på alla intäkter som vi bilister ger till staten. Eftersom inga av dessa intäkter går till vägar eller miljöåtgärder innebär ju det att det blir mindre över till att sänka skatten för dem som tjänar bäst.

Kommentarer är stängda.