Mat och päls sedan eldar man upp kaninerna

Nu dyker de där jäkla kaninerna upp igen. Den här gången i DN. Ja de kaniner som tas av daga för att eldas upp.
Nu är det kanske inte så märkligt att de förekommer överallt, det rör sig om kaniner.
Lite slöseri att elda upp mat tyckte jag förut, när man kan äta dem. Sedan går det att använda pälsen också.
Visserligen blir det väl inte så mycket kvar att elda då förstås, men miljövänligt blir det om man tar till vara på allt.
Fast det går kanske att få ihop benresterna så man kan sälja de som plockepinnspel. Då uppnår vi 100% återanvändning.
Om man sedan istället för att skjuta kaninerna klubbar ihjäl dem som norrmän visst gör med sälar slipper man att sprida bly i naturen. Eller vad nu gevärskulor är gjorda av nu förtiden.

Det kan bli ett folknöje där uppe i Stockholm, klubba kanin. Eftersom de små rackarna springer rätt så snabbt slår vi ett slag för folkhälsan också.

Det här inlägget postades i Klimathotet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Mat och päls sedan eldar man upp kaninerna

  1. Pingback: Värmlänningar väljer att inte källsortera | Udda Nyheter med Mickey J Barczyk

  2. Hans skriver:

    Jag läste för kanske 6 – 12 månader sedan att det nästan var brist på kanin för att möta efterfrågan redan hos våra restauranger.

  3. gester skriver:

    Jaha och så sitter de och eldar upp dem. Verkar inte vettigt med andra ord.

Kommentarer är stängda.