Klimathysterin når nya höjder

Nu skall man tydligen inte äta kött heller för att bevara miljön. Visserligen är påbudet än så länge att det bara är på måndagar man skall undvika det. Men det är med stor sannolikhet bara början på klimatmupparnas tyranni.
Vilket då ett hotell och någon flyglinje tagit fasta på som därför slutat servera kött på måndagar.

Ett fritt val av dem än så länge som med stor sannolikhet är gjort på marknadsmässiga grunder. Alltid attraherar det en del och får företagen att framstå i en bättre dagar.
Genomslaget för en normalfamilj är dock begränsad och så länge det fortfarande finns kött att köpa i affärerna så kan man göra sitt eget val om man vill avstå från kött eller inte.
Egentligen en ickefråga när man tänker efter. Om det nu ligger på den här nivån. Risken är bara att det kommer eskalera längre fram.

Lite som när mellanölet fanns i butikerna för länge sedan. På söndagar fick det inte säljas så då täcktes backarna med det ölet över.
Jag kan tänka mig att mupparna gärna skulle vilja se samma sak här. Helt enkelt förbjuda butikerna att sälja kött på måndagar.  Fast då som ett första steg mot att totalförbjuda kött och låta oss människor livnära oss på varmkompost istället.

Det här inlägget postades i Klimathotet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Klimathysterin når nya höjder

  1. Pingback: Att inte förstå sambanden

Kommentarer är stängda.