En miljöpartist våta dröm

Nordkorea måste vara en dröm för en miljöpartist.
När man läser reportaget om Nordkorea så inser man vilket land miljöpartiet har som ideal i miljöfrågor.
Kunna åka två timmar på en väg utan att se en enda annan bil, byar utan elektricitet.
Med andra ord ingen miljöförstöring alls.
Det perfekta samhället för miljömuppar.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Klimathotet. Bokmärk permalänken.

3 svar på En miljöpartist våta dröm

 1. Frutte skriver:

  Nåja, ingen ska nånsin kalla mig en vän av Nord-Korea, men jag är inte dummare än att jag ser uppenbara motsägelser i denna mycket, mycket korta text, jag kan inte kalla det en artikel. Kvinnan bjuder på te och har ett biljardbord! Herregud, inte har jag råd med sånt. Nån bil har jag inte heller, för övrigt.

 2. gester skriver:

  Biljardbord kan du få för under en tusenlapp här i Sverige. Det lär nog vara ännu billigare där borta. Det står ingenting om vilket sorts biljardbord det är.

  Att vara utan bil är förunnat de som bor i städer och kan använda sig av allmänna kommunikationsmedel. Vilket inte är tillgängligt för oss som bor på andra ställen i landet.
  Eller snarare det finns om man tycker det är acceptabelt att behöva lägga ned runt 5 timmar i restid och framför allt väntetid på bussen hem för ett läkarbesök som tar en kvart. Och då pratar vi ett avstånd av 1,5 mil från bostaden till läkarstationen.

 3. Bombafett skriver:

  Okej, dyrt biljardbord? Du fattade liksom inte att allt dom fick se var sanktionerat av staten. Allt de såg är så bra som nk kan bli.

Kommentarer är stängda.