Terrapro på Svensk Handels varningslista över oseriösa företag

Namn: Terrapro IT Scandinavia AB
Inlagd: 2007-01-26
Tel: 011-300 11 38
Org.nr: 556671-5131
Adress: Box 11112
Postadr: 161 11 BROMMA

Uppgifterna enligt Svensk Handels varningslista.
Företaget sysslar enligt sin hemsida (www.terrapro.se) med; PPC, pay per click dvs köpa annonser i sökmotorer. Sökmotorsoptimering. Webplatsstatistik, och en del annat med relation till Internet.

Så nu är valet upp till Dig om Du tycker att företaget skall anlitas. Kommer mer information senare vad de gjort för att förtjäna en plats på Svensk Handels varningslista.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Internet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Terrapro på Svensk Handels varningslista över oseriösa företag

 1. Pingback: Terrapro IT? | Nikke Index

 2. Eva skriver:

  Som företagare med en mycket specifik webbsidesadress, blev jag uppringd av en Johan B på, som han kallade det, IT Scandinavia. Han försökte få mig att tro att någon annan typ vid namn … S hade tagit kontakt med detta företag för att köpa sex såväl generiska som nationella toppdomäner med mitt företagsnamn som huvuddomän. Jag blev naturligtvis misstänksam och drog ur honom telefonnummer och hemsidesadress till detta itscandinavia.nu. Jag sade att jag skulle kolla upp hur jag skulle göra och återkomma. Efter tio minuter ringer han igen. Jag har lektion och säger att han får vänta. Han har alltför bråttom för att verka seriös. Nu stängde jag av telefonen. Jag kollade hemsidan, som skulle skrivas med subdomänen www för att fungera – och det hade han naturligtvis inte upplyst om. (Annars kommer man till en helt annan webbsida.) http://www.itscandinavia.nu länkades automatiskt över till http://www.terrapro.se. Telefonnumret – som jag bett om – stämde även om det bara var ett mobilnummer, men hela sidan andas ju ord som döljer och verklig oprofessionalitet. Under den korta tid jag hade telefonen avstängd hade han ringt ytterligare två gånger. Han ringde igen. Jag talade om för honom att jag inte litade på honom och att jag skulle ta kontakt med mitt webbhotell för att få klarhet. Då blev han skitsur och beklagade sig över att han varken skulle kunna sälja namnen till mig eller till denna S. Sedan dess har jag inte hört något.
  Jag kollade naturligtvis upp med mitt webbhotell och fick bekräftat att det rörde sig om bedragare. Förmodligen är detta ett lönande sätt att lura pengar av folk. Hade god lust att ringa upp denna Johan Blomkvist och tipsa honom om de saker han sagt ”fel” och säga att han inte lät trovärdig och att han därför inte hade kommit någon vart med mig. Eller frågat honom om numret till S så att vi hade kunnat samarbeta S och jag!

  Redigerat bort efternamnen även om de knappast lär vara de riktiga, med ändå. Gester 

 3. Stefan Jönsson skriver:

  Ang.TERRAPRO.
  Jag köpte för ett år sedan .nu .eu mm som skulle gälla i 10 år. Detta har jag på ett skriftligt avtal. Detta kostade mig 21000 kr. Nu ett år senare börjar det trilla in inbetalningslappar för domäner som jag redan betalat till terrapro it. Har försökt ta kontakt med företaget, detta utan resultat. Vid samtal till terrapro hamnar man hos en växel som inte har nummer till någon på företaget. Har pratat med konsumentombudsmannen och skall göra en anmälan hos polisen. Fortsättning följer…….

Kommentarer är stängda.