Missförstås

Ibland blir man lite konfunderad över hur noga människor är när de läser innehåll på webbplatser. Jag köpte för ett bra tag sedan ett domännamn som det fanns en plan för. Men med tiden insåg jag att planen nog inte var så bra.

Och för att inte ha gjort en alltför dum investering så slängde jag upp ett innehåll på sidan som ett rent skämt. Eller snarare jag gjorde vad som vid första anblicken ser ut att vara ett seriöst företag på sidan säljuppdrag där tjänster som telefonförsäljning, besöksbokning med mera erbjuds.
Om man läser några av texterna så bör det ju framgå att allt är ett skämt och en drift med en hela branschen.
Men inte det då. Det droppar då och då in seriösa förfrågningar där folk vill ha kostnadsförslag på de tjänster som erbjuds.
Ibland skickar jag ett mail tillbaka och förklarar hur det ligger till. En gång ringde jag upp också.
Hon som svarade insåg att det vara ett skämt men hoppades att det i alla fall skulle kunna vara ett seriöst företag med en stor portion självdistans. För kan man driva med sig själv borde mana vara duktig ansåg hon.
Rätt hade hon i det på ett sätt, när jag vara aktiv säljare så var jag också mycket duktig. Men inget jag sysslar med i någon nämnvärd skala nu.

Så nu är min fundering skall jag maila tillbaka till den senaste förfrågan eller skall jag ringa?

Det här inlägget postades i Internet. Bokmärk permalänken.