Internetparasit

För lite drygt ett år sedan skrev jag om internetparasiter. Det är de som inte via egen kunskap eller förmåga förmår prestera något själva utan tar innehåll från andra i princip presenterar som sitt eget.

Nu har en ny internetparasit dykt upp. En parasit som tar innehåll från dem som skriver om marknadsföring på nätet. Han lägger upp innehållet på sin sida och presenterar det som sitt eget. Trots påpekande från dem som har blivit bestulna på sina texter vägrar han ta bort det.
Man kan lugnt konstatera att personen ifråga bakom sidan seolokal.info, som det gäller, saknar all kunskap om internetmarknadsföring utan försöker vinna lagrar och skrämmande nog kunder på det andra har presterat.

Mer om det hela finns här hos Wedholm på SEOlokal, hos Petter, Webmastern, SEO-forum och hos Lassegw

Det här inlägget postades i Internet. Bokmärk permalänken.

5 svar på Internetparasit

 1. Petter skriver:

  Ja, vilken jäkla parasit!

  Må vi ta några placeringar i hans serp nu 🙂

 2. Trevligt Urban att du också stämmer in i kören. Det verkar som att jag dragit igång något. Mitt inlägg rankar redan honom hack i häl, men det beror nog mycket på ”nyhetsvärdet” Google se just nu. Inläggets pusha-länk har dessutom blivit het nu.

 3. urban skriver:

  Man får väl ställa upp när parasiter härjar. Ok din push den hade jag inte tänkt på. Skall åtgärdas nu 🙂

 4. Pingback: Seolokal.info stjäl blogginlägg | Tankar om webbutveckling

 5. Seotjejen skriver:

  Jättebra att detta uppmärksammas så mycket, han snor ju helt enorma mängder. Har också blivit drabbad, men inte alls i samma utsträckning… Parasit är verkligen rätt benämning på denna person!

Kommentarer är stängda.