Valproblem

Inte val som i val 2010 utan val av mobiltelefon. Jag har nöjt mig rätt så länge med min gamla kära Z 200.

Den är ifrån år 2003, samma år förresten som Bo Lundgren avgår som partiledare för Moderaterna. Om nu någon kommer ihåg honom.
Och den har fungerat klanderfritt alla dessa år, telefonen inte Bo Lundgren. Om man bortser från att jag fått köpa nya batterier då och då till den. Och det är just det där med batterier som ställer till en del problem nu.
Det börjar ta slut igen märker jag. Så snart kommer det bli dags att skaffa ett nytt. Och att få tag på ett batteri till en sju år gammal mobiltelefon lär inte vara det lättaste. Det är ju inte det som tillverkarna vill se. Utan de vill att vi byter telefoner så fort en ny modell kommer ut.

Så här är ett dilemma för mig onekligen. Saken blir inte bättre av att en jag känner sonderat lite om jag inte skulle vara intresserad av att köpa hans iFåne. Det har kommit version fyra av den och hans är bara nummer tre. Och det vet man hur de är. Det skall vara det senaste hela tiden.
Så där är mitt lilla valproblem. Det riktiga valet har jag förvisso ännu större problem med vilket framgår här på placera i fack. Fast det valet ligger på en annan nivå kan man säga.

Där kan man bara byta modell vart fjärde år.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.