Tips

I sista minuten. Julklappar och presenter till julafton börjar bli lite tajt att få fram nu om man skall beställa via nätet.
Men en del kan man hitta på som att skaffa en gratis hemsida via Jims tjänst N.nu. Ordnade en till mig själv här på UrbaLill.n.nu. Visserligen tog jag den uppgraderade varianten för att ha kontroll på innehållet själv.
Nu blev kanske inte riktigt designen som jag hade tänkt mig. Tänk att den skulle bli lite mer som min huvudsida om sökmotoroptimering där jag förövrigt fått till lite om satellitsidor och sökmotorstädning.
Men ides inte lägga ned så mycket arbete på den så det där får duga tills vidare.

Annars är ett bra julklapps tips att besöka den här sidan Godhetstestet och se vad man står någonstans. Eller snarare var man kommer att hamna efteråt.
Så om man känner sig lite stressad av julen och allt vad som hör den till kan jag starkt rekommendera att göra testet.
Dina problem nu är ingenting emot vad du kommer få i livet efter detta. Den testen har inte tillstymmelse till den mjuka variant av kristendom vi är vana vid i Sverige. På Godhetstesten, där är det ord och inga visor. Det blir Helvetet direkt.

Men om man nu vill ha lite mer triviala saker att syssla med kan man alltid beställa ett bordtennisbord till julklapp åt någon. Det är en lagom stor och skrymmande pryl som garanterat kommer väcka uppseende om man ger bort det. Visserligen trodde jag att man inte spelade bordtennis så mycket numera.
Fast det kanske är bara det att mitt intresse att stå stilla och slå på en boll inte är så stort. Visserligen borde det där med att inte röra sig så mycket tilltala mig, vilket de som har läst om mina vedermödor med snö nog förstår. Vedermödor jag skulle slippa om Inga Lill kunde gå med på att vi skulle köpa en snöslunga.

Det är min önskejulklapp.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.