Sundhetstecken att bära päls

Priserna på pälsar går tydligen upp en del med tanke på vintern. Vilket är naturligt, en päls är naturlig och ger en bra värme. Det är en av anledningarna till att vissa djur har päls.

Nu finns en del marginella grupper som använder sig av våld och hot för att försöka hindra pälsförsäljningen och även sysslar med en verksamhet som kan liknas med sabotage med mordbrand som ingrediens.
De brukar kallas för djurrättsaktivister vilket nog stämmer för deras logiska förmåga till tänkande ligger väl på den nivån som de här djuren.

Men vi får ha överseende med dem, de boffade väl för mycket när de var yngre.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sundhetstecken att bära päls

  1. celine skriver:

    Käft, jag är djurrättsaktivist och fan bara 11, kom inte och skriv skit om oss!! Och inte fan gör alla djurrättsaktivister sånt, jag hatar päls, vi människor behöver inte det!!!!!!!!!!!!!! fiirfdjfrdgnfg brjefdjnfgjh

  2. urban skriver:

    @celine. 11 år, ja nu är du vare sig vuxen eller mogen vid den åldern. Det är en sak som kommer vid senare år. Man brukar säga att hjärnan och mogenhetsgraden börjar bli utvecklade runt 20-års åldern. Och mycket hinner man fundera på tills dess.

    Och eftersom du verkar bli upprörd lätt så skall nu nog inte klicka på den här länken http://seobranschen.org/2006/12/21/i-bild-att-krydda-och-laga-till-ett-marsvin/

Kommentarer är stängda.