Sköter sig tydligen, han den där Fredrik

Reinfeldt tog upp frågan om en del dissidenter som Kina spärrat in.
Så då är väl allt frid och fröjd då. Nja inte riktigt Mona Sahlin verkar vara lite putt därför hon inte fick veta det i förväg att Fredrik tänkte ta upp frågan.
Kan ha en viss förståelse för det. Den politiska tillvaron vore så mycket enklare för alla om politiker informerade sina meningsmotståndare vad de tänker göra och säga.

Antagligen saknar hon den öppenhet Socialdemokraterna och Folkpartiet hade före valet. Visserligen gick den öppenheten åt ett håll med det var trots allt en öppenhet.

Sedan kan jag helt hålla med Mona Sahlin om hennes kommentar:
Min personliga åsikt är att om OS var i dag så skulle jag inte rekommendera någon politisk ledare att sitta och jubla på invigningen.
För vore OS idag skulle det inte vara mycket att jubla åt. Inga tävlande på plats så de spelen skulle bli rätt så tråkiga.

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sköter sig tydligen, han den där Fredrik

  1. Daniel skriver:

    Garv* ..Där fick du Mona..

  2. gester skriver:

    Jo det verkade vara lite ”surt sa räven…” över hennes sista lilla kommentar där och att hon var lite så där putt på att ingen fick veta i förväg vad han skulle ta upp. Eller snarare hon fick inte veta det. Är övertygad om att de andra i alliansen visst det.

Kommentarer är stängda.