Röda korset göder sina chefer

Det är ungefär den enda slutledningen man kan dra av Aftonbladets granskning av Röda korset.
Den egna förtjänsten att sitta som chef verkar vara det viktiga. Bengt Westerbergs patetiska utspel att han fryser sin lön tills vidare är ett spel för gallerierna.
Ett sätt att ge skenet av att han lyssnar på kritik. När kritiken kommer vill säga. Om inte hans arvode hade ifrågasatts offentligt så lär han ha fortsatt att lyfta sin ersättning.

Och man kan se att han gärna vill vara kvar vid köttgrytan eftersom han inte tänker avgå utan skall stanna kvar som ordförande.

Han lever väl på hoppet att när det här är bortglömt om något år kan han fortsätta att få sin betalning och då med kompensation för det året han inte fick någon lön.

Att ge pengar till Röda korset är med andra ord att gynna dem som redan har det bra, men som vill ha det lite bättre.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Röda korset göder sina chefer

  1. Gringubben skriver:

    Ger man pengar till dem så är man en loser. Man har så att säga sålt tasken till räven.

  2. Hippo skriver:

    …jamen tänk på mig då? Det är ju JAG som tar emot kulorna!! Ni missunnar mig pengar bara för att en feting tar merparten.

    Visst, jag svältande hade gärna tagit 100%, men 10% är bättre än 0%. Å andra sidan brinner Westerberg rätt bra med 90% energi än 0% energi? Det är kul med brasor…

    Jag har en misstanke av att hr Westerberg vill tillhöra skaran av filantroper, med tanke av hans tidigare inlägg i den politiska debatten (i början av 90-talet). Men just dessa humana ”jagvillsåvätilallamänniskorpåjorden”-inlägg brinner upp…fort, lika fort som fosfor i Israel! Men det är ju så med wannabees, dom kommer aldrig riktigt fram till målet. Bränslet saknas. Men finns inte bränslet så kan man med list knycka det från andra och ändå framstå som den borne filantropen…tills nån jävla reporter listar ut det. Satans reportrar!!

Kommentarer är stängda.