Julklappar i senaste laget eller tidigaste, beroende på hur man ser det

Årets julklappar alltså, lite i senaste laget då förstås men den som väntar på något gott väntar alltid för länge som det heter. Eller om man nu vill se det som nästa årets julklappar.
Tänkte dela ut några så där i största allmänhet. Med inspiration av Simons utmärkta ide.
Så eftersom jag gör det efteråt blir jag med andra ord någon form av copycat. Fast då kanske på ett mer positivt sätt, än vad man normalt förknippar med copycats.

Nu brukar julen vara förknippad med leksaker till barn som julklappar. Men det är skillnad på leksaker och leksaker. Här finns det exempel på andra typer av leksaker. De fungerar året om.

Kanske inte de mest livsnödvändiga sakerna men varför skall bara de som förvaltar fonder få en guldkant i sitt liv. Misstänker att prisläget på de där leksakerna är väl ungefär vad man kan unna sig efter att ens fondförvaltare har slösat bort ens besparingar.

Andra lämpliga julklappar att dela ut är till tomhylsan som kan behöva den här. Är väl ungefär i den nivån som hans budget räcker till för.
Till en känd blond modebloggare kan detta vara lämpligt, där kan man prata om en kommunist minsann.
Sedan för de som vill stödja bilindustrin med 28 miljarder rekommenderas dessa istället.
Lär bli runt, ja många blir det har inte så många nollor på räknaren, visserligen är det ingen bäver men en hamster passar nog bra ändå.
Fast då å andra sidan lär den Dan som sysslar med e-handel gå på knäna om han skall leverera det antalet. Speciellt när posten brukar skicka varorna fel ibland.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.