Julafton för foliehattar

Nu är det julafton för foliehattar. Beskedet att Usama bin Laden har dödats av soldater från USA väcker upp hattarna från vinterdvalan.
Den ena mer knasiga teorin efter den andra poppar upp. Den där att Usama legat nedfrusen i ett antal år och nu tinats upp av USA är riktigt bra.

Han dog med andra ord redan för ett antal år sedan. Blev nedfrusen av USA, tinades upp för några dagar sedan och dumpades i havet. Låter ungefär lika befängt som de andra fantasierna foliefolket brukar hänge sig åt.

Rent praktiskt lär Usamas död inte ha någon som helst reell påverkan på olika typer av terrorhandlingar utan de lär fortsätta som vanligt. Vilket är lite lågintensivt med totalt sätt få dödsoffer. Den största skadan attackerna gör är vår rädsla för dem och de lagar vi driver igenom för att försöka förhindra dem.
Där i lagarna ligger det stora hotet, inte i handlingarna i sig.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Julafton för foliehattar

 1. WinstonSmith skriver:

  Ja, en del teorier är helt…där ute, men faktum är ändå att han en gång i tiden jobbade för USA, och enligt Sibel Edmunds ända fram till 9/11. Sant? Vette 17 men 9/11 var en dröm för den neokonservativa think tank:en Project for the New American Century.

 2. urban skriver:

  Sibel Edmonds menar du nog.
  Att USA stödde afghanerna i kampen mot Sovjet och då indirekt Usama på det sättet är ingen hemlighet. Lite pinsamt kanske då de forna allierade vända sig mot dem senare.

  Att sedan FBI och andra underrättelseorgan i USA hade viss kunskap att något skulle hända 9/11 är heller ingen hemlighet. Revirtänkande och byråkratiska rutiner hindrade sammanställningen och slutsatser.

  Men visst har du rätt att extremhöger i USA försöker få ut det mesta möjliga av det här. Alex Jones och de andra konspirationsnissarna står ju på den extrema ytterkanten när det gäller den politiska agendan bakom allt tjafs om 9/11, Illuminati, New Word Order eller vad de nu vill kalla det för.
  I grunden en rätt så rasistisk rörelse som föraktar judar och svarta bland annat.
  Och med några nyttiga idioter i Sverige som aningslösa supportrar.

Kommentarer är stängda.