Inte lämplig pappa det där inte

Ser att ett 4-årigt barn blev biten av en bäver. Ja en riktig bäver.
Lite ovanligt. Men det som är det märkliga är att pappan filmar det hela med sin mobilkamera.
Jojo lämplig pappa det där minsann.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

11 svar på Inte lämplig pappa det där inte

 1. thomas skriver:

  Jag håller med dig.. Om man som förälder inte är uppmärksam på vad ens barn gör… finner inga ord för sådana människor.. klart man ska ha sina barn under uppsikt…

 2. Nils skriver:

  Garttis!!!
  Ett fall för socialstyrelsen kanske….. farsan brister i omdöme som låter sin dotter klappa ett vilt djur..
  Sen att han lägger ut filmenpå internet är ju också ett skämt… haha hoppas han skäms över filmen….

 3. Mindlight skriver:

  Thomas, ja nog var pappan ouppmärksam… Han hade ju fullt sjå med att filma händelsen… 🙂
  Om inte det var ett tecken på att han inte lär få Nobelpriset i år så lär handlingen att skicka in sin film vara det.

  Det är nästan så man undrar om inte ett IQ-test eller körkort för föräldrar borde införas…

 4. Candyman skriver:

  Komiskt att höra folk dömma ut föräldrar på det här sättet utan att ha alla fakta. Överbeskyddande har inte hjälpt någon och curlingföräldrarna inser inte att de gör sina barn en björntjänst.
  Olämpliga föräldrar är de som inte låter sina barn upptäcka saker på egen hand. Hur går det annars den dagen då barnet öppnar dörren själv och går ut utan föräldern?

 5. gester skriver:

  Candyman > Naturligtvis har du rätt, barn skall uppfostras enligt principen, det som inte dödar/skadar dem härdar dem. Skall vi tippa på att pappan snart tänker lära henne att spisplattor kan vara varma och att bilar är hårda.

 6. Tinky skriver:

  nej, han är ingen olämplig farsa, det enda han gjort sig skyldig till var ju att vara ouppmärksam fel sekunder (och ja, småungar hinner göra allt möjligt dumt på ett par korta sekunder). Jag tror inte att han kommer vara oaktsam igen. Värre hade det ju varit om han avsiktligt sett till att hans dotter blev biten.

  Det jag undrar över är varför sjutton ingen lärt lilltjejen att man lämnar djur man inte känner ifred, hundar såväl som bävrar och alla andra djur. Lär era barn att djur inte är leksaker. SNÄLLA. Annars springer de runt och antastar sjur bara för att de inte vet bättre.

  om du sedan sagt det till dem och de gör det ändå då är det en annan femma, men då vet de i allafall förhoppningsvis VARFÖR.

 7. Tinky skriver:

  gester:

  attbropå spisplattor så fick en liten 3-årig släkting till mig för sig att kolla om kokplattan var varm genom att sätta fingret på den, för hon visste att om den var varm så var den farlig och då ska man vara försiktig och inte röra den…

  hon kommer inte att göra om det.

  it happens. barn tänker lite kringelikrokigt ibland.

 8. ÖP-läsare skriver:

  Många är snabba att fördömma pappan utan att
  veta hela händelsen. Pappan och dottern stog på en väg och bävern var 10-15 meter ifrån när pappan började filma. Efter ett tag hade pappan problem med filmningen och bilden visade bara gräset (den delen är borttagen av Aftonbladet). När pappan fick in bävern igen såg han dottern en sekund innan bävern anföll (som han trodde var bredvid honom men som med snabba steg sprungit mot bävern). Pappan sprang skäckslagen mot dottern för att rädda henne och blev själv attackerad. Det var under filmningen dottern ovetandes tog sig till bävern, han trodde dottern stog bredvid honom hela tiden. Se ÖP op.se (Östersundsposten). Jag tycker många dömmer folk lättvindligt med bara lite information som grund. Det är många som skulle passa på att filma. Kanske även du…

 9. En olycka händer så snabbt... skriver:

  Om jag hade två barn och en bäver på tomten skulle självklart även jag ta med barnen ut och även passa på att föreviga det hela på film. Så klart är det alla föräldrars stora mardröm att bevittna en sådan här händelse. Att barn är påhittiga och naiva i sitt tänkande är inte något nytt, inte heller att barn är otroligt snabba och impulsiva.
  Hoppas att alla ni som varit så hårda mot den här familjen får barn som skiljer sig från mängden och aldrig gör något utan att tänka till innan. Och hoppas även att ni som föräldrar alltid och då menar jag alltid har full koll på era barn, för lyckas ni med det, gör ni det bra och kan fortsätta fördömma…

 10. Herr Bäver skriver:

  Men snälla ”ÖP-läsare” som spammat exakt samma inlägg i alla bloggar som kommenterat händelsen. Ingen tar dig på allvar.

 11. gester skriver:

  Jaha kan ”ÖP-läsare” vara pappan egentligen?
  Som nu börjar inse att de där hundralapparna han fick för han skickade filmen kanske inte var en så lyckat.
  Då han uppenbarligen när han ser alla kommentera i bloggar inser att det inte är många som tycker han skall skaffa fler barn till världen.

Kommentarer är stängda.