Hur mycket kommer att hemlighållas nu?

Det är en fundering man gör när man ser gripandet av den f.d polischefen. Hans namn och bild är ute i stort sätt över allt så där är det öppet. Men det kontaktnätverk han anses ha ingått i. Hur kommer det hanteras, kommer namn plockas bort så vissa personer kan komma undan?
Det antyds att det kan röra sig om kända personer på höga positioner i samhället.
Vilket inte är speciellt konstigt. Tror knappast att en polischef ingår i ett nätverk tillsammans med en förtidspensionerad verkstadsarbetare eller en diskare på en restaurang.
Inte när man sitter och har supportrar som Bodström.

Förhoppningsvis råder ett annat klimat nu än när Geijeraffären kom i dagen. Då mörkades det ordentligt.
Så eftersom vi nu med stor sannolikhet vet att det rör sig om fler människor med hög samhällsställning som är inblandade kan vi förhoppningsvis se fram mot att hela byket dras fram i ljuset.
För att misstänka att det kommer stanna vid den nu misstänkta polischefen med fiender inom kåren som väl har haft ett visst intresse att ge igen. Det kan vi väl aldrig tro?

AB | SVD | SVD | SVD | DN |

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hur mycket kommer att hemlighållas nu?

 1. Fredrik skriver:

  Polien har på em gått ut med att det inte finns nåt nätverk
  bl.a och att man vill korrigera det som media har fabulerat ihop.

 2. urban skriver:

  Jag vet. Samtidigt så framgår det att det finns en koppling mellan den nu gripne och den person som dog juli 2009, avseende sexköp. Men visst det kanske bara var de två personerna som hade koppling till varandra och inga fler.
  Media har fått en del uppgifter av Linda som pekat ut den gripne. En uppgift som han bekräftat däremot att inget våld användes utan bara ett ”vanligt” sexköp.
  Så Linda har rätt om den gripne men ljuger om de andra männen då med andra ord?

  Men det kan också vara en taktik från polisens sida att invagga fler misstänkta i säkerhet.
  Jag skulle förslå att du tittar lite på Geijeraffären. IB, Sjukhusspionen så kan du fundera på om försök till mörkläggning har funnits tidigare eller inte.

Kommentarer är stängda.