Hundbingo

Och nu kan man fråga sig vad hundbingo är för något. En ledtråd är bilden har nedan som ger en ledtråd om vilken sorts bingo vi talar om.

Kobingo känner väl de flesta till. Ja en del i alla fall Inga Lill hade ingen aning om vad det var för något förstås. Fast det säger nog mer om mig än om henne när jag tänker efter.
Nåväl kobingo då; den varianten är när man släpper ut en ko på ett gräsfält indelat i numrerade rutor och spelar på i vilken ruta kon kommer producera en mocka.

Bilden ovan är från vår trädgård och härstammar från Aaro, en hund som vi passar ibland när hans husse och matte vill åka bort och inte lämna in honom på ett hundpensionat. De påstår att han inte trivs på den typen av ställen. Men jag misstänker att sanningen nog är att vi inte tar betalt för att passa honom.
Men belönade blir vi, av Aaro. Han tycker att vår gräsmatta är alldeles utmärkt att använda som toalett. Inte tar han upp efter sig heller vilket för övrigt hans husse eller matte inte gör heller så de lämnar över det hela till oss.

(Bild på Aaro)

Därför funderade vi på att tjäna lite pengar på det hela. Men just bingo, närmare bestämt hundbingo.
Vi rutar in hela gräsmattan och sätter nummer i varje ruta precis som med kobingo.
Sedan bjuder vi in byn här för att delta och satsa pengar i vårt bingospel. Och för att göra bingospelet mer intressant så gäller fem i rad. Inte bara en ruta med andra ord. På det sättet så kommer en omgång ta rätt så lång tid och vi får möjlighet att sälja en del förfriskningar med god avans. Om man nu tycker det känns lite långtråkigt kan man alltid fega ur och spela bingo på nätet. Men det är på något sätt alldeles för simpelt att sitta framför en dator och spela.

Nu gäller det bara att hitta foder som gör att Aaro blir lite lösare i magen så skall det här ordna sig bra.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hundbingo

  1. PaljettenQ skriver:

    Ha ha, jag rekommenderar torkade fikon. Det ger snabba rader till spelet. Lycka till!

  2. Aaro skriver:

    Snälla hundfarmor och hundfarfar. Inga fikon eller liknande, tack. Jag vill bara ha grisöron eller mumsiga ben. Får jag det, så kan jag pricka in era rutor i bingon. Lovar 😉

Kommentarer är stängda.