Gud eller Aliens går på ett ut

Om nu det häpnadsväckande antalet av 40% tror att det bor alliens på jorden förklädda i människoskepnad kan man förstå att det ser ut som det gör. Dock är snittet bland i de 22 länder som representerades i undersökningen på 20%.
Undersökningen av gjord av Reuters, finns här. Men något djupare bakgrundsmaterial presenteras inte.

Nu verkar dock vi i de mer civiliserade och välordnade länderna inte ha riktigt samma tro på tomtar och troll som de i andra länder.
Och man kan notera att det är under gruppen 35 år där vidskepelsen är störst. Skulle tro att det ökar ju längre ned i åldrarna man kommer.
De tar ju ett antal år före en människa mognar så där finns en förklaring.

Fast det är väl en rätt så stor del som är religiösa också, så skillnaden är inte så stor när man tänker efter ordentligt.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

4 svar på Gud eller Aliens går på ett ut

 1. Magnus Johansson skriver:

  Varför skulle det inte kunna finnas aliens på jorden? I min tro så är det helt orimligt att vi skulle vara helt ensamma i hela universum.
  Spöken, troll, poltigeist osv. Vi tror på allt som kan få vår tråkiga vardag till att lysa upp lite.
  Sen hur dom ser ut, det är en annan sak. Jag tror att dom har ett helt annat utseende än oss men dom kan forma sig så dom liknar oss.
  Gud däremot, tror jag inte ett dugg på. Har bett til han ett antal gånger men han har bara ignorerat mig så jag har fått stå ut med både dålig rygg och mobing etc.

 2. urban skriver:

  Visst går det omkring aliens på jorden. De håller till på samma ställen som de där tomtarna, vättarna, älvorna och Yetin finns. Du vet de där folk trodde fanns för.
  Aliens är en uppgradering bara de är Skrock 2.0

 3. E.T skriver:

  Såvitt jag vet så finns det inte högt uppsatta militärer, piloter och astronauter med radarrapporter och dylikt som har gått ut med att de tror att det existerar spöken, troll och poltergeists.

 4. urban skriver:

  Och såvitt jag vet fanns det inga piloter och astronauter på den tiden folk trodde på tomtar och troll.

  Och du inga hjärndöda YouTube filmer i min blogg. De åker alltid bort. Kan du inte formulera en sammanfattning av en film så är den inte värd att titta på.

Kommentarer är stängda.