Djurpratare ett nytt bluffyrke

Märkliga och ibland rena bluffyrken dyker stundtals upp, ett av dessa som är förhållandevis nytt är djurpratare. De kan prata med hästar och i det fallet här med hundar.
Eller de vara vad djurprataren trodde i alla fall. Resultat blev att en helt frisk hund avlivades detta då prataren hade fått för sig att hunden hade fått en tumör i hjärnan.

Veterinären försökte dock övertala hundägaren att så inte var fallet genom att visa på röntgen och undersökningar att det inte stämde.
Men hundägaren som uppenbarligen inte tillhör den vassaste kniven i lådan insisterade på att hunden skulle avlivas för det hade minsann djurprataren sagt.
Om detta kan man bara sucka och inse att det finns en hel del människor som inte kan betraktas som helt normala när det gäller tankeförmåga.

Har man nu en hund och känner att man vill ha lite råd omkring skötsel och hur hunden mår är det bättre att börja med att besöka något forum för hundar och se vilka råd man initialt kan få där. Inte springa iväg till bluffmakare.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.