Bröllopsyra

Inför bröllopet mellan Victoria och Daniel i juni kan man konstatera att media har fått något riktigt att bita i när det gäller reportage. Vi svämmas redan nu över av olika mer eller mindre djuplodande skriverier om det stundande bröllopet. Alla detaljer dras fram. Kläder, mat, förlovningsringar och naturligtvis historik omkring det hela i jämförelse med andra bröllop av samma dignitet.

Kläderna är ett alldeles särskilt kapitel, det spekuleras en del i hennes bröllopsklänning. Hur Daniel skall gå klädd verkar det inte vara så noga med inte heller intressant att skriva om.
Att Victoria inte kommer ha några problem att komma i bröllopsform lär det nog inte vara med tanke på bakgrunden. Skulle vara trevligt dock om hon kunde sticka ut lite från mängden och välja något plagg från Odd Molly som omväxling. Det skulle garanterat bli omskrivet, men konventionerna lär väl hindra en mer ledig stil.
Så kan se fram mot en ökad mediebevakning och kommer få svårt att värja oss mot alla intetsägande och glättade reportage om det stundande bröllopet.
Men vi kan väl alltid trösta oss med att de ger väl en viss valuta för pengarna, det är ju vi skattebetalare som står för allt.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.