Bortskämda intill löjets gräns

Läser att en del strandsatta resenärer på väg hem är så bortskämda att man tror de tillhör en TV-serie som Lorry eller något av Cleese.

De kommer från Thailand och flyget kan av naturliga skäl inte ta dem hela vägen hem. Researrangören gör vad de förmår, ordnar övernattning på hotell, fixar fram bussar så de snabbt skall komma hem.
Vilket bara det är en prestation då den här situationen aldrig tidigare har förekommit.

Och vad gnäller en del bortskämda individer om. Jo bussarna saknar säkerhetsbälte och fungerande toaletter. Så bussen måste stanna ibland så passagerarna kan uträtta sina behov.
Sedan finns de där snikarna som tycker att de inte alls behöver hem nu utan att resebolaget minsann kunde betala så de kunde få en lite extra semester på plats.

Nu är tydligen svenska bussar med säkerhetsbälten och toaletter på väg ned från Sverige i alla fall. Så gnällspikarna kan kanske bli lite lugnare.
Fast å andra sidan så kommer väl de då börja gnälla på att det inte finns TV/DVD på bussen. Och om det skulle finnas, så är det fel filmer som visas.
Och om det är rätt filmer är väl ljudet för högt, lågt bilden för oskarp eller något annat strunt.

Man kan konstatera att vissa människor inte är lämpade att överhuvudtaget sätta sin fot utanför Sverige, ja inte ens utanför lägenheten.

De tillhör antagligen den kategorin som om tredje världskriget skulle börja och atombomberna började ramla ned, direkt skulle ringa försäkringsbolaget för att se om det ingår i hemförsäkringen.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 svar på Bortskämda intill löjets gräns

  1. OntiArmen skriver:

    Vart vänder man sig för att få ersättning för förlorad arbetsinkomst?

  2. urban skriver:

    Du, det är hur enkelt som helst. Så här vill Miljöpartiet att samhället skall se ut. Så ersättningskrav skall naturligtvis riktas till dem.

  3. OntiArmen skriver:

    …för att spinna vidare kan jag i dagen SDS läsa att en kvinna som tog för hög dos av ett läkemedel och ringde 112 men senare svimmade av överdoseringen, fick dörren inslagen av hjälpen som kom. Dörren var dyr, hon ville ha ersättning för den…och det får hon.

Kommentarer är stängda.