Bortmotade av folket i Rosengård, nu kommer skadegörelsen

Reclaim Rosengård blev ett praktfullt fiasko för ligisterna. De boende ville inte ha med dem att göra överhuvudtaget.
Så nu lär de ta ut sin frustration på polisen istället och göra det som de brukar göra.
Helt enkelt kasta sten, facklor, och vandalisera lite. Sedan kommer de skylla allt på polisen som vanligt.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

5 svar på Bortmotade av folket i Rosengård, nu kommer skadegörelsen

 1. Fredrik reinfelt skriver:

  Helt rätt, puckade människor!!!! de har inget där att göra jävla ligist fasoner kör dem till limhamn o droppa av de i kalkbrottet

 2. Kim Müller skriver:

  Så jävla klockrent att Rosengårdsborna hjälper polisen att köra ut vänsterpacket! Har inte skrattat så gott på länge! Hoppas samarbetet fortsätter tills varenda aktivist har jagats ända hem till fina villan i Bunkeflo!

 3. jahopp skriver:

  Så du menar att boende i rosengård utgörs, och representeras av, The lions famaly nu?!?! Huar kan retoriken vara så totalt verklighetsfrånvänd???

 4. gester skriver:

  Jahopp > Är du fortfarande påverkad?
  Den grupp du nämner består av ungefär 20 personer. Bara att titta på bilderna därifrån så ser man att de 100-talet personer som var där och körde bort stenkastarna tillhör vanliga Rosengårdsbor.
  Men jag förstås att du är besviken, ett sådant här praktfiasko måste vara svårt att smälta för dig.

 5. Kim Müller skriver:

  Jag skrattade gott när Rosengårdsborna (både LF och ’vanligt folk’) jagade radhusvänstern till ärkefienden McDonalds, där de fick söka skydd! Det är bara att inse att både reclaim och radhusvänstern är döda företeelser, ingen vill ha dem någonstans. Åk hem till villan i förorten istället! Fortsättningen var dock ingen större överraskning; ett fåtal dansar till dåligt musik på en avsides plats, några håller ’tal’ för att försöka få de lättpåverkade att kasta saker mot polisen (som har den lokala befolkningens stöd) och lite pubertala banderoller vecklas ut. När märkes-loafersen börjar klämma om fötterna är det dags att (med stöd av ett fåtal pubertala, lokala ganster-wannabees) kasta lite sten mot ordningsmakten och sen springa som små, skrikande möss när de kommer. När polisen vänder ryggen till ska det ju eldas och sparkas lite. T ex tandläkarmottagningen, elskåp och buskar fick stryka med. För alla vet ju hur tandläkare förtrycker Rosengård. Och buskar och el?! Nej, fy fan! Slå sönder! Ta bort!

  Allt detta medan lokalbefolkningen gör det fullständigt klart att de inte är välkomna och att deras ’aktion’ inte leder till något annat än mer problem och att skattepengar (som skulle kunnat användas till trevliga saker) måste spenderas på några uttråkade medelklass-svenssons som vill ’kravalla lite’. Och på radhusvänsterns egen sida (socialism.nu) finns det folk som faktiskt hävdar att det var en framgång! Men det spelar i och för sig ingen roll hur dåligt en ’aktion’ går. Det ska alltid skyllas ifrån, skapas dåliga ursäkter och hävdas abstrakta framgångar som nog mest finns i deras egna små hjärnor. Snacka om att sakna sjukdomsinsikt!

Kommentarer är stängda.