Bara att hoppas det fungerar den här gången

Turerna kring Saab verkar på något sätt aldrig ta slut. Ena stunden skall allt läggas ned men så tänds ett hopp igen att fabriken och bilmärket kanske kan överleva.
Vad jag står någonstans i den frågan kanske inte är så svårt att inse när man ser vilka bilar jag har haft och fortfarande har kvar.

Visst kanske inte så att Saab kan betraktas som en ren miljöbil. Men jag sitter hellre i en Saab om det skulle smälla än någon sådan där liten miljömuppsbil som förvandlas till en skrothög vid minsta beröring.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

5 svar på Bara att hoppas det fungerar den här gången

 1. Snigel skriver:

  Så sant som det är sagt! Småbilar över huvud taget är av ondo och körs endast av folk som lämnat hjärnan hemma.

  Jag kör inte Saab (numera) men köper alltid en ”stor” bil. Ingen liten lätt-att-fickparkera-bil i min ägo, inte. Det var jag oerhört tacksam för när dottern (med fyra passagerare) kvaddade min röda Mazda 626 tidigare i höst. Front och bakända fullkomligen försvann, men kupén var hel – dörrarna gick t o m att öppna!

 2. urban skriver:

  För väl att det gick bra. Och visst är en stor bil säkrare att ha. Det har gått lite hysteri i det här med att köra miljövänligt. Säkerheten bör ju vara den viktigaste faktorn vid valet av en bil.

 3. Ontiarmen skriver:

  Det är mycket roligare att köra om det slurpar lite i tanken!

 4. urban skriver:

  Jo det gärna vara så också att när man trampar ned gasen ordentligt så skall man se hur bensinmätaren rör sig nedåt.

 5. Tina Ponting skriver:

  Min nästa bil får bli en saab,men än håller gamla volvo:)

Kommentarer är stängda.