Och när kommer dödsstöten?

Tydligen har Obama någon halvsyster till sin far som vistas illegalt i USA. Tillsammans med runt 10 miljoner andra.
Lägligt att den nyheten blev offentlig så här bara dagar före presidentvalet. Uppenbarligen är anhängarna till republikerna desperata så det måste gräva fram allt som kan tänkas grävas fram. Bara det finns minst chans att skada Obama så skall den tas.

Skulle misstänka att det precis på valdagen dyker upp något riktigt skandalartat. Att det kommer ske på valdagen, eller några timmar före, är uppenbart. Det blir lite svårt att dementera eller ställa till rätta på en så pass kort tid.
Skall vi tippa på att det som dyker upp då handlar om någon form av koppling mellan Obama och islam.
Det skulle nog vara en dödsstöt mot honom.
Det verkar ungefär vara det värsta amerikanska väljare kan tänka sig. Ja de där outbildad och inskränkta väljarna vill säga. Tyvärr verkar de vara rätt så många där borta.

Känner en viss skräck inför det här valet i USA. Om vi tycker Bush  är en fara för omvärlden. Är det inget emot om vi får Sarah Palin som vice president. Med bara ett avsaknade av ett hjärtslag att ta över kontrollen över värdens största kärnvapenstat.

Hon verkar inte ha riktigt städat där uppe om man säger så. Men å andra sidan de där riktigt religiösa borde ha yrkesförbud.
De passar på positioner där de inte kan påverka andra människors liv på något som helst sätt.
Blir kanske inte så många arbeten kvar då. Men gräsklippning och snöskottning kan man nog sätta dem på.

SVD –  DNAftonbladet
Markos BlogEdris

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

5 svar på Och när kommer dödsstöten?

Kommentarer inaktiverade.