Bärlager

Tänkte ordna till en liten bättre parkeringsplats för bilen. Jag har haft den på baksidan av huset tidigare, men råkat ut för lite inbrottsförsök som det står om här. Och att ha den på gatan framför huset fungerar det med. Men lite knöligt när det snöar mycket då snöplogen skyfflar upp snö både framför och bakom bilen. Blir lite väl mycket att skotta bort då.
Så gräsmattan vore en utmärkt idé att anlägga en parkeringsplats på. Införskaffade en antal markarmeringsplattor för ändamålet. Och så var det bara att börja gräva för att lägga ned dem. Förslaget att anlita en hjullastare eller grannens son för grävarbetet föll inte i god jord hos alla i familjen. Så det blev till att gräva att själv.
Efter en viss möda vara alla plattorna lagda och jag började ställa bilen där. Fungerade hur bra som helst. Tills dess det började regna och regna, tror aldrig det regnat som mycket den hösten tidigare. Regn har också den egenheten att förutom att det är blött att det frambringar lera som kan finnas i jorden. Och för att göra en lång historia kort, när jag körde ut med bilen så kunde man följa leran efter den halvvägs till Sjöbo.
Pratade sedan med en granne som besitter en något större händighet och praktiskt handlag än mig. Behöver inte förklara problemet det hade han redan noterat. Och han frågade:

 

Vad har du som bärlager under plattorna?
Bärlager????

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.