Carola, skamgrepp och gamla pojkvänner

Veckarapport för vecka 35. Carolabevakningen i Aftonbladet och Expressen.
1/9 Expressen/Kvällsposten tar ett nytt grepp i bevakningen av Carola. På en helsida avslöjer Martin Stenmarck att Carola under en konsert tog honom mellan benen och klämde åt. Rubriken talar sitt tydliga språk ”Stenmarck avslöjar Carolas skamgrepp”. En nyhet som man med förvåning noterar att inte Aftonbladet rapporterar om. Läser man texten kommer förklaringen, händelsen skulle ha inträffat citat ”för några år sedan”. Nåja skamgrepp och skamgrepp, fundera lite på vem det är som egentligen har tagit ett skamgrepp i den här nyhetesrapporteringen.

2/9 Nu kommer förklaring till Martin Stenmarcks utspel i gårdagens Expressen. Han har nämligen premiär på sin show ”Ladies Night” i Västerås. Med andra ord för att få uppmärksamhet använder man det som fungerar allra bäst i nöjesvärlden, något om Carola, att det är gammalt har ingen betydelse, bara det är Carola så sitter helsidan där. Dagens helsida inleds med rubriken ”De hånar Carola” och är en form av recension av krogshowen. En recension som mest handlar om den sketch som de spelar upp om skamgreppet. Uttrycket lånta fjädrar har en viss relevans i sammanhanget.

Aftonbladet nöjde sig med en helsida under veckan. Den betryggande ledningen de har över Expressen märks. Temat ligger till viss del inom samma område som Expressen. Rubriken ”Ex-killarna: Sån är hon” låter onekligen instressant, fast några mer skabrösa nyheter innehåller artikeln inte. Omdömet från hennes ex-pojkvänner verkar vara att hon är, snäll, rar och kärleksfull.

Den här veckan kommer bli intressant, Carola fyller 40 på fredag.

Även om Expressen/Kvällsposten knappade in lite under senaste veckan så är Aftonbladets ledning stor.
Resultattabell 27/7 – 3/9-06
Helsidor Kvällsposten/Expressen – Aftonbladet 9 – 21
Därav löpsedlar Kvällsposten/Expressen – Aftonbladet 0 – 3

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

En liten förklaring om Gester med ords bevakning av Carola finns här, Carola första inlägget, förklaring av vad som bevakas,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Carola, skamgrepp och gamla pojkvänner

Kommentarer inaktiverade.