Olösligt lära sig förstå kvinnor

För drygt ett år sedan skrev jag bloggposten förstå kvinnor. Och det här med att som man lära sig vad kvinnor egentligen menar är inte det enklaste.

Så när ett mail dimper ned från ett företag i min bransch, sökmarknadsföring, blir lyckan stor för vad hittar vi i texten.

Jo de erbjuder sig att hjälpa till med frasen förstå kvinnor. Äntligen tänkte jag; att få hjälp med förståelsen av det andra könet är en ovärderlig kunskap.
Efter att ha klickat på svarsalternativet och väntat en liten stund tog jag ivrig som jag var och ringde upp till säljaren.
Anna svarade, jag borde i det här läget annat vad det skulle bära hän. Men naiv som jag var trodde jag att hon kunde hjälpa mig till att nå högre upp i förståelsen av kvinnor.
Under samtalets gång så började jag inse att hon inte kunde hjälpa mig med just den frågan. Mycket annat förklarade hon på ett utmärkt trevligt sätt kunde hon och företaget hjälpa till med.
Men just det där gick inte så bra.
Började i det här läget inse att det där är en hemlighet som kvinnorna behåller för sig själva och aldrig lämnar ut till en man. Någon form av tyst överenskommelse mellan världens alla kvinnor.

Visserligen har jag listat ut en del hur de fungerar vilket framgår av bloggposten jag nämnde ovan med det är verkligen inte mycket med tanke på vilken tid jag har haft på mig.
Så gåtan kvarstår för mig precis som för alla andra män och vi får väl lära oss att leva med den okunskapen om kvinnor.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Olösligt lära sig förstå kvinnor

Kommentarer inaktiverade.